SFC KUNINKAANLÄHTEEN AUKIOLOAJAT

SYYSKAUDELLA 5.9.2022 - 9.10.2022 ARKIPÄIVISIN ALUE TOIMII OMATOIMIALUEENA. SISÄÄNKIRJAUTUMISOHJEET SAA SOITTAMALLA ISÄNTÄTOIMISTON SEINÄSSÄ OLEVAAN NUMEROON. VIIKONLOPPUISIN ISÄNTÄPÄIVYSTYS PE-ILTAPÄIVÄSTÄ SU-ILTAPÄIVÄÄN N. KLO 14.00 SAAKKA.

SFC KUNINKAANLÄHTEEN TALVIKAUSI 10.10.2022 - 30.3.2023

ALUEEMME ON AVOINNA TALVIKAUDELLA VAIN VUOSI- JA TALVIKAUSIPAIKKALAISILLE. 31.3.2023 ALKAEN ALUEEMME ON AVOINNA NORMAALISTI KEVÄÄN AIKATAULUN MUKAISESTI, SEURAA KOTISIVUJAMME !

Palvelut

Kuninkaanlähde on SF-Caravan Satakunta ry:n ylläpitämä karavanalue Satakunnassa, Kankaanpään kaupungissa.

Alue tunnetaan monipuolisena lapsiperheiden suosimana paikkana, jossa ohjelmaa ja tekemistä riittää koko perheelle, mutta Kunkku tarjoaa myös monipuoliset leiriytymis- ja harrastemahdollisuudet kaikille karavaanareille.

Sfc Kuninkaanlähteelle leiriytyessäsi voit valita paikkasi alueen kolmelta tasolta oman valintasi ja mieltymyksesi mukaan. Perheet arvostavat keskeistä, leikkipaikan tuntumassa olevaa aluetta, uuden huoltorakennuksen Kunkuntuvan läheisyyteen voi leiriytyä tai omaa rauhaa hakevat valitsevat paikkansa hieman kauempaa, kaikille paikkoja löytyy, kaikille tilaa on.

Kevät-, kesä- ja syyskaudella sinua leiriytymään ohjaa tunnusliivein varustettu isäntä, omatoimialueella voit valita paikan itsenäisesti.


KUNKUN KIRVESMIEHET OVAT OVAT KUNNOSTANEET SFC KUNINKAANLÄHTEEN MINIGOLF-RADAN, NYT ON HYVÄ PELATA SUOSITULLA PELIAREENALLA.

KUNKULLA SYYSTALKOILTIIN, ALUE LAITETTIIN ODOTTELEMAAN TALVEA, MM. TÄLLAISTÄ JÄLKEÄ, "PUUKASASTA PUUPINOKSI" !

KUNKUN MAASTOSSA TATTIAIKA, TERVETULOA SAMOILEMAAN RAIKKAASEEN METSÄÄN JA POIMIMAAN SATOA TALTEEN!

SYKSYISTÄ RAIKKAUTTA KUNKULLA

SFC KUNINKAANLÄHTEEN ALUEEN PIENOISMALLI JULKISTETTIIN VAPPUNA. MALLIN ON LUONUT KANKAANPÄÄN KUVATAIDEKOULUN OPISKELIJA MIIA SIPPONEN.

Kuninkaanlähteen tulevat tapahtumat

Kuninkaanlähde leirintämatkailijan silmin

Kuvaa oma videosi ja lähetä jakolinkki Kuninkaanlähteen someen facebookin kautta, niin jaamme videon kotisivullemme!

Kunniamaininnat

Caravan -alue 1993

Caravan -alue 1998

Caravan -alue 2016