Blogit

Puheenjohtajan talviterveiset 2017

Keskiviikko 15.2.2017 - Jokke - puheenjohtaja

Moi karavaanarit

Vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, Kuninkaanlähde valittiin vuoden caravan alueeksi ja saimme Turun messuilla vastaanottaa palkinnon. Oli kyllä puheenjohtaja urani huippuhetki, kun vaimoni Sadun kanssa sain vastaanottaa Turun messujen  auditoriossa kunniataulun. Myös Kankaanpään kaupunginjohtaja Mika Hatanpää oli meitä juhlimassa Turussa. Sovimme alustavasti muutamia yhteisiä juttuja Kankaanpään kaupungin ja
Kuninkaanlähteen yhteistyön kehittämiseksi.

Talvi täällä satakunnassa on ollut vähäluminen, talvimatkailijat on matkustaneet pohjoisen lumille, jos on halunnut hiihtää. Odotamme silti talvimatkailijoita Kunkulle, ainakin tulevana hiihtolomaviikoille 8 ja 9. Ohjelmaa löytyy taas molemmille viikoille.

Liiton puheenjohtaja Juha Hämäläinen on ilmoittanut ettei ole enää ensi vuonna käytettävissä. Uusi puheenjohtaja valitaan liiton vuosikokouksessa Lappeenrannassa toukokuussa. Kuulopuheiden mukaan ehdokkaita on muutamia, saa nähdä ketä valitaan tähän näkyvään virkaan, toivottavasti valinta on hyvä.

Olemme lähdössä vappuna Valko-Venäjälle asuntoautolla, suomesta on ilmoittautunut 37 autokuntaa reissulle. Valko-Venäjän karavaanarit oli kutsunut Eestikaravaanin treffeille ja he kutsuivat suomalaisia mukaan.  Jaamme treffeillä Kunkku tietoutta, kenties joskus saamme vieraita sieltäpäin alueellemme.

Uusi laavu on koekäytetty ja todettu hyväksi, tervetuloa kokeilemaan sitä Kunkulle. Muutenkin talvimatkailu on mukavaa, joten nyt autot käyntiin ja vaunu perään ja matkalle.

Turvallisia kilometrejä kaikille karavaanareille ympäri maailman

terveisin puheenjohtajanne Jouko Lindfors 86086

Kommentoi kirjoitusta.

Kotivujen uudistusta

Sunnuntai 22.1.2017 - Sami

Terve

Hallitus on päättänyt uusia ja raikastaa yhdistyksen kotisivut. Uudistukseen lähdettiin henskelit paukkuen sillä ajatuksella että uudistus annetaan ulkopuolisen palveluntarjoajan tehtäväksi tavoitteena luoda hyvinkin modernit sivut. Innokkaana lupauduin lähtemään tiedustelukierrokselle pyytelemään tarjouksia ja yhden yrityksen kanssa istuinkin keskustelemassa meidän tarpeista.

Tarjous sitten tuli aikanaan ja totesimme hiljaa yhteen ääneen, että vaadittua summaa emme voi uhrata sivujen uudistamiseen. Päätimme, että allekirjoittanut tutkii asiaa lisää ja opettelee siinä samassa kotisivujen laadinnan ja päivityksen.

Tässä sitä nyt sitten ollaan, uudistetut sivut alkutaipaleella. Uskon, että nyt vierailijat tai oma väki löytävät sivuilta tarvitsemansa entistä helpommin.

Tiesitkö muuten mitä "responsiivisuus" tarkoittaa? Ei sen väliä, en minäkään, mutta nyt tiedän.

Jätä palaute blogiin, niin kehitetään sivuja edelleen!

Terveisin

Sami

2 kommenttia .

Puheenjohtajan kesäkirjoitus 2016

Perjantai 13.1.2017 - Jokke - puheenjohtaja

Hyvät karavaanarit!

Juhannus tuli ja meni ja meillä oli ennätysmäärä matkailijoita viettämässä jussia, peräti 303 vaunukuntaa nautti kauniista keskikesän juhlasta. Pitkänpöydän pituudeksi mitattiin myös ennätyslukemat 73 metriä ja 140 kahvittelijaa nautti auringonpaisteesta ja mukavista jutuista, muutama uskaltautui jopa mikrofonilla kertoa hyvän tarinan kuulijoille.

Vuoden karavaanareiksi valittiin ansioituneeksi aluetoimikunnan vetäjät Tilla ja Janne Rosenberg, Tilla on myös yhdistyksen varapuheenjohtaja.

Tänä kesänä on vielä 2 isoa tapahtumaa yhdistyksen 45 vuotistreffit ja perinteiset Octoberfestit, näistä lisää Kunkku-uutisissa, jonka löydät myös näiltä sivuiltamme.

Olemme Sadun kanssa viikon kiertäneet eri SFC alueita, kaikissa on jotain omaa ja erilaista, mutta yksi asia on jäänyt mieleen, joka on erittäin tärkeä eli isäntien toiminta. Olemme saaneet erinomaista vastaanottoa isänniltä lähes joka paikasta, mutta joukkoon mahtui yksi alue jossa isäntäpäivystys oli loppunut jo klo 20.00 ja se jäi kyllä mieleemme negatiivisena asiana.

Meillä Kunkulla on huippuisännät ja päivystys on klo 23.00 saakka, isäntämme saavat kiitosta ja on mukava lukea positiivisia kommentteja somesta, sekä kuulla niitä myös täällä vieraiden alueiden saunan lauteilla.

Hyvää kesän jatkoa kaikille ja turvallisia kilometrejä

Kommentoi kirjoitusta.