Blogit

Puheenjohtajan Joulutervehdys 2017

Perjantai 1.12.2017 - Jouko Lindfors

Hyvät Karavaanarit,

 

Taas on vuodesta se aika, kun matkailijat vähenee Kunkulla. Olen jo monena vuonna tällä palstalla kertonut, että matkailukautta voi viettää koko vuoden. Meillä Kuninkaanlähteellä on haasteena se, että meillä ei ole hiihtokeskusta vieressä, mutta sitäkin paremmat hiihto- ja ulkoilureitit aina Jämille saakka. 

 

Talvisin meillä jäädytetään lapsille tenniskentälle luistelurata, jossa lapsilla on hyvä ulkoilla. Monet mukavat talvi-illat on vietetty yläkerran kodalla sekä nyt uudehkolla alakerran laavulla. Toivonkin, että mahdollisimman moni karavaanari löytää Kunkun myös talvisin matkailukohteena.

 

Kesäkausi Kuninkaanlähteellä on ollut menestyksekäs. Kun meistä tuli vuoden caravan-alue, arvelimme, että uusia kulkijoita saapuu alueellemme ja näin myös kävikin. Myös erilaiset isot tapahtumat lähialueella toivat meille väkeä runsaasti. Saimme hyvää palautetta uusilta matkailijoilta. Toivottavasti he tulevat myös ensi kesänä. 

 

Uudistusta tälle talvikaudelle on ollut jo se, että viikkoavaimen saa suoraan Kuninkaanlähteeltä. Ei tarvitse enää ajaa keskustaan. Ohjeet löytää Kuninkaanlähteen toimiston seinältä. Alueelle tulee uutena myös harvalautaliiteri, jonne saamme polttopuumme paremmin säilöön. 

 

Suunnitteluvaiheessa on monitoimiareena, joka toteutunee lähitulevaisuudessa. Näin aluettamme kehitetään koko ajan, jotta pystyisimme  palvelemaan asiakkaitamme paremmin.

 

Olen vaimoni Sadun kanssa ollut tämän kevään ja kesän aikana Valko-Venäjän ja Viron karavaanareiden treffeillä, joissa olemme jakaneet esitteitä Kuninkaanlähteestä. Tästä enemmän juttua lehdessä, joka kertoo ysitiimistä.

 

Haluan lopuksi kiittää Tilla ja Janne Rosenbergia tästä kuluneesta kuudesta vuodesta, jonka he ovat toimineet aluetoimikunnan vetäjinä ja nyt on aika vaihtaa kapulaa ja toivottaa tervetulleeksi uudet vetäjät Päivi ja Pasi Sillanpään. Lisäksi kiitän hallituksemme jäsentä Unto Koskista arvokkaasta työstä ja Kankaanpään paikallistuntemuksesta yhdistyksemme asioissa. Hänen tilalleen hallitukseen tulee Pasi Sillanpää.

 

Toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja turvallista matkailuvuotta 2018

 

puheenjohtajanne Jouko Lindfors 

                              86086

Kommentoi kirjoitusta.

Puheenjohtajan talviterveiset 2017

Keskiviikko 15.2.2017 - Jokke - puheenjohtaja

Moi karavaanarit

Vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, Kuninkaanlähde valittiin vuoden caravan alueeksi ja saimme Turun messuilla vastaanottaa palkinnon. Oli kyllä puheenjohtaja urani huippuhetki, kun vaimoni Sadun kanssa sain vastaanottaa Turun messujen  auditoriossa kunniataulun. Myös Kankaanpään kaupunginjohtaja Mika Hatanpää oli meitä juhlimassa Turussa. Sovimme alustavasti muutamia yhteisiä juttuja Kankaanpään kaupungin ja
Kuninkaanlähteen yhteistyön kehittämiseksi.

Talvi täällä satakunnassa on ollut vähäluminen, talvimatkailijat on matkustaneet pohjoisen lumille, jos on halunnut hiihtää. Odotamme silti talvimatkailijoita Kunkulle, ainakin tulevana hiihtolomaviikoille 8 ja 9. Ohjelmaa löytyy taas molemmille viikoille.

Liiton puheenjohtaja Juha Hämäläinen on ilmoittanut ettei ole enää ensi vuonna käytettävissä. Uusi puheenjohtaja valitaan liiton vuosikokouksessa Lappeenrannassa toukokuussa. Kuulopuheiden mukaan ehdokkaita on muutamia, saa nähdä ketä valitaan tähän näkyvään virkaan, toivottavasti valinta on hyvä.

Olemme lähdössä vappuna Valko-Venäjälle asuntoautolla, suomesta on ilmoittautunut 37 autokuntaa reissulle. Valko-Venäjän karavaanarit oli kutsunut Eestikaravaanin treffeille ja he kutsuivat suomalaisia mukaan.  Jaamme treffeillä Kunkku tietoutta, kenties joskus saamme vieraita sieltäpäin alueellemme.

Uusi laavu on koekäytetty ja todettu hyväksi, tervetuloa kokeilemaan sitä Kunkulle. Muutenkin talvimatkailu on mukavaa, joten nyt autot käyntiin ja vaunu perään ja matkalle.

Turvallisia kilometrejä kaikille karavaanareille ympäri maailman

terveisin puheenjohtajanne Jouko Lindfors 86086

Kommentoi kirjoitusta.

Kotivujen uudistusta

Sunnuntai 22.1.2017 - Sami

Terve

Hallitus on päättänyt uusia ja raikastaa yhdistyksen kotisivut. Uudistukseen lähdettiin henskelit paukkuen sillä ajatuksella että uudistus annetaan ulkopuolisen palveluntarjoajan tehtäväksi tavoitteena luoda hyvinkin modernit sivut. Innokkaana lupauduin lähtemään tiedustelukierrokselle pyytelemään tarjouksia ja yhden yrityksen kanssa istuinkin keskustelemassa meidän tarpeista.

Tarjous sitten tuli aikanaan ja totesimme hiljaa yhteen ääneen, että vaadittua summaa emme voi uhrata sivujen uudistamiseen. Päätimme, että allekirjoittanut tutkii asiaa lisää ja opettelee siinä samassa kotisivujen laadinnan ja päivityksen.

Tässä sitä nyt sitten ollaan, uudistetut sivut alkutaipaleella. Uskon, että nyt vierailijat tai oma väki löytävät sivuilta tarvitsemansa entistä helpommin.

Tiesitkö muuten mitä "responsiivisuus" tarkoittaa? Ei sen väliä, en minäkään, mutta nyt tiedän.

Jätä palaute blogiin, niin kehitetään sivuja edelleen!

Terveisin

Sami

2 kommenttia .

Puheenjohtajan kesäkirjoitus 2016

Perjantai 13.1.2017 - Jokke - puheenjohtaja

Hyvät karavaanarit!

Juhannus tuli ja meni ja meillä oli ennätysmäärä matkailijoita viettämässä jussia, peräti 303 vaunukuntaa nautti kauniista keskikesän juhlasta. Pitkänpöydän pituudeksi mitattiin myös ennätyslukemat 73 metriä ja 140 kahvittelijaa nautti auringonpaisteesta ja mukavista jutuista, muutama uskaltautui jopa mikrofonilla kertoa hyvän tarinan kuulijoille.

Vuoden karavaanareiksi valittiin ansioituneeksi aluetoimikunnan vetäjät Tilla ja Janne Rosenberg, Tilla on myös yhdistyksen varapuheenjohtaja.

Tänä kesänä on vielä 2 isoa tapahtumaa yhdistyksen 45 vuotistreffit ja perinteiset Octoberfestit, näistä lisää Kunkku-uutisissa, jonka löydät myös näiltä sivuiltamme.

Olemme Sadun kanssa viikon kiertäneet eri SFC alueita, kaikissa on jotain omaa ja erilaista, mutta yksi asia on jäänyt mieleen, joka on erittäin tärkeä eli isäntien toiminta. Olemme saaneet erinomaista vastaanottoa isänniltä lähes joka paikasta, mutta joukkoon mahtui yksi alue jossa isäntäpäivystys oli loppunut jo klo 20.00 ja se jäi kyllä mieleemme negatiivisena asiana.

Meillä Kunkulla on huippuisännät ja päivystys on klo 23.00 saakka, isäntämme saavat kiitosta ja on mukava lukea positiivisia kommentteja somesta, sekä kuulla niitä myös täällä vieraiden alueiden saunan lauteilla.

Hyvää kesän jatkoa kaikille ja turvallisia kilometrejä

Kommentoi kirjoitusta.