Blogit

Puheenjohtajan kesäkirjoitus 2016

Share |

Perjantai 13.1.2017 - Jokke - puheenjohtaja


Hyvät karavaanarit!

Juhannus tuli ja meni ja meillä oli ennätysmäärä matkailijoita viettämässä jussia, peräti 303 vaunukuntaa nautti kauniista keskikesän juhlasta. Pitkänpöydän pituudeksi mitattiin myös ennätyslukemat 73 metriä ja 140 kahvittelijaa nautti auringonpaisteesta ja mukavista jutuista, muutama uskaltautui jopa mikrofonilla kertoa hyvän tarinan kuulijoille.

Vuoden karavaanareiksi valittiin ansioituneeksi aluetoimikunnan vetäjät Tilla ja Janne Rosenberg, Tilla on myös yhdistyksen varapuheenjohtaja.

Tänä kesänä on vielä 2 isoa tapahtumaa yhdistyksen 45 vuotistreffit ja perinteiset Octoberfestit, näistä lisää Kunkku-uutisissa, jonka löydät myös näiltä sivuiltamme.

Olemme Sadun kanssa viikon kiertäneet eri SFC alueita, kaikissa on jotain omaa ja erilaista, mutta yksi asia on jäänyt mieleen, joka on erittäin tärkeä eli isäntien toiminta. Olemme saaneet erinomaista vastaanottoa isänniltä lähes joka paikasta, mutta joukkoon mahtui yksi alue jossa isäntäpäivystys oli loppunut jo klo 20.00 ja se jäi kyllä mieleemme negatiivisena asiana.

Meillä Kunkulla on huippuisännät ja päivystys on klo 23.00 saakka, isäntämme saavat kiitosta ja on mukava lukea positiivisia kommentteja somesta, sekä kuulla niitä myös täällä vieraiden alueiden saunan lauteilla.

Hyvää kesän jatkoa kaikille ja turvallisia kilometrejä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini