Blogit

Puheenjohtajan talviterveiset 2017

Share |

Keskiviikko 15.2.2017 - Jokke - puheenjohtaja


Moi karavaanarit

Vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, Kuninkaanlähde valittiin vuoden caravan alueeksi ja saimme Turun messuilla vastaanottaa palkinnon. Oli kyllä puheenjohtaja urani huippuhetki, kun vaimoni Sadun kanssa sain vastaanottaa Turun messujen  auditoriossa kunniataulun. Myös Kankaanpään kaupunginjohtaja Mika Hatanpää oli meitä juhlimassa Turussa. Sovimme alustavasti muutamia yhteisiä juttuja Kankaanpään kaupungin ja
Kuninkaanlähteen yhteistyön kehittämiseksi.

Talvi täällä satakunnassa on ollut vähäluminen, talvimatkailijat on matkustaneet pohjoisen lumille, jos on halunnut hiihtää. Odotamme silti talvimatkailijoita Kunkulle, ainakin tulevana hiihtolomaviikoille 8 ja 9. Ohjelmaa löytyy taas molemmille viikoille.

Liiton puheenjohtaja Juha Hämäläinen on ilmoittanut ettei ole enää ensi vuonna käytettävissä. Uusi puheenjohtaja valitaan liiton vuosikokouksessa Lappeenrannassa toukokuussa. Kuulopuheiden mukaan ehdokkaita on muutamia, saa nähdä ketä valitaan tähän näkyvään virkaan, toivottavasti valinta on hyvä.

Olemme lähdössä vappuna Valko-Venäjälle asuntoautolla, suomesta on ilmoittautunut 37 autokuntaa reissulle. Valko-Venäjän karavaanarit oli kutsunut Eestikaravaanin treffeille ja he kutsuivat suomalaisia mukaan.  Jaamme treffeillä Kunkku tietoutta, kenties joskus saamme vieraita sieltäpäin alueellemme.

Uusi laavu on koekäytetty ja todettu hyväksi, tervetuloa kokeilemaan sitä Kunkulle. Muutenkin talvimatkailu on mukavaa, joten nyt autot käyntiin ja vaunu perään ja matkalle.

Turvallisia kilometrejä kaikille karavaanareille ympäri maailman

terveisin puheenjohtajanne Jouko Lindfors 86086


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini