Blogit

Kotivujen uudistusta

Share |

Sunnuntai 22.1.2017 - Sami


Terve

Hallitus on päättänyt uusia ja raikastaa yhdistyksen kotisivut. Uudistukseen lähdettiin henskelit paukkuen sillä ajatuksella että uudistus annetaan ulkopuolisen palveluntarjoajan tehtäväksi tavoitteena luoda hyvinkin modernit sivut. Innokkaana lupauduin lähtemään tiedustelukierrokselle pyytelemään tarjouksia ja yhden yrityksen kanssa istuinkin keskustelemassa meidän tarpeista.

Tarjous sitten tuli aikanaan ja totesimme hiljaa yhteen ääneen, että vaadittua summaa emme voi uhrata sivujen uudistamiseen. Päätimme, että allekirjoittanut tutkii asiaa lisää ja opettelee siinä samassa kotisivujen laadinnan ja päivityksen.

Tässä sitä nyt sitten ollaan, uudistetut sivut alkutaipaleella. Uskon, että nyt vierailijat tai oma väki löytävät sivuilta tarvitsemansa entistä helpommin.

Tiesitkö muuten mitä "responsiivisuus" tarkoittaa? Ei sen väliä, en minäkään, mutta nyt tiedän.

Jätä palaute blogiin, niin kehitetään sivuja edelleen!

Terveisin

Sami


Kommentit

3.2.2017 8:11  Yrjö Koskinen

Hyvä Sami! Oot oikeilla jäljillä. Kun keksin järkevämpää sanottavaa, laitan uuden viestin. Mut alku ainakin parempi kuin ennen.

7.2.2017 12:45  olli jorva

Selkeät ja raikkaat sivut, loogiset ja täsmällisen jämäkät sekä informatiiviset.

Tuolla somessa kaipailtiin maisemakuvia Kunkun tärkeimmistä kohteista tunnelman luomiseksi ja antamaan oman säväyksensä sivuille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini