Blogit

Puheenjohtajan Joulutervehdys 2017

Share |

Perjantai 1.12.2017 - Jouko Lindfors


Hyvät Karavaanarit,

 

Taas on vuodesta se aika, kun matkailijat vähenee Kunkulla. Olen jo monena vuonna tällä palstalla kertonut, että matkailukautta voi viettää koko vuoden. Meillä Kuninkaanlähteellä on haasteena se, että meillä ei ole hiihtokeskusta vieressä, mutta sitäkin paremmat hiihto- ja ulkoilureitit aina Jämille saakka. 

 

Talvisin meillä jäädytetään lapsille tenniskentälle luistelurata, jossa lapsilla on hyvä ulkoilla. Monet mukavat talvi-illat on vietetty yläkerran kodalla sekä nyt uudehkolla alakerran laavulla. Toivonkin, että mahdollisimman moni karavaanari löytää Kunkun myös talvisin matkailukohteena.

 

Kesäkausi Kuninkaanlähteellä on ollut menestyksekäs. Kun meistä tuli vuoden caravan-alue, arvelimme, että uusia kulkijoita saapuu alueellemme ja näin myös kävikin. Myös erilaiset isot tapahtumat lähialueella toivat meille väkeä runsaasti. Saimme hyvää palautetta uusilta matkailijoilta. Toivottavasti he tulevat myös ensi kesänä. 

 

Uudistusta tälle talvikaudelle on ollut jo se, että viikkoavaimen saa suoraan Kuninkaanlähteeltä. Ei tarvitse enää ajaa keskustaan. Ohjeet löytää Kuninkaanlähteen toimiston seinältä. Alueelle tulee uutena myös harvalautaliiteri, jonne saamme polttopuumme paremmin säilöön. 

 

Suunnitteluvaiheessa on monitoimiareena, joka toteutunee lähitulevaisuudessa. Näin aluettamme kehitetään koko ajan, jotta pystyisimme  palvelemaan asiakkaitamme paremmin.

 

Olen vaimoni Sadun kanssa ollut tämän kevään ja kesän aikana Valko-Venäjän ja Viron karavaanareiden treffeillä, joissa olemme jakaneet esitteitä Kuninkaanlähteestä. Tästä enemmän juttua lehdessä, joka kertoo ysitiimistä.

 

Haluan lopuksi kiittää Tilla ja Janne Rosenbergia tästä kuluneesta kuudesta vuodesta, jonka he ovat toimineet aluetoimikunnan vetäjinä ja nyt on aika vaihtaa kapulaa ja toivottaa tervetulleeksi uudet vetäjät Päivi ja Pasi Sillanpään. Lisäksi kiitän hallituksemme jäsentä Unto Koskista arvokkaasta työstä ja Kankaanpään paikallistuntemuksesta yhdistyksemme asioissa. Hänen tilalleen hallitukseen tulee Pasi Sillanpää.

 

Toivotan kaikille oikein hyvää joulua ja turvallista matkailuvuotta 2018

 

puheenjohtajanne Jouko Lindfors 

                              86086


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini